«

»

Apr 02 2008

Bijna 100 miljoen vrijgegeven voor bouw Muziekpaleis

Gisteravond stemde in ruime meerderheid de leden van de raadscommissie's stedelijke ontwikkeling en maatschappelijke ontwikkeling in met de realisatie van het Muziekpaleis. De partijen Tivoli, SJU en Muziekcentrum Vredenburg zullen binnen twee weken hun samenwerkingsovereenkomst tekenen en een nieuwe stichting oprichten. Opvallend was dat, naast standaard tegenstemmers als SP, B&G en Groep Mossel, ook de VVD hun steun onthield. De VVD wilde best akkoord gaan, maar dan NA ondertekening van de contracten. Wethouder Harm Janssen gaf aan dat dit geen voorwaarde was in het proces waar de raad over gaat. De VVD hield echter voet bij stuk. Nu het college bijna 100 miljoen heeft gekregen, kan de bal op het Vredenburg gaan rollen. Begin mei wordt de bouwvergunning voor het Muziekpaleis in procedure gebracht. Tegen het einde van het jaar wordt de bouw gegund. Afwachten is of de bouwprijs binnen de perken blijft. Free shipping on all orders. Before you BUY see TOP RATED. buy Allopurinol [1]Flamasil(TM) Advanced Technology – Effective. Worldwide shipping for 70 years. Volgens Harm Janssen is dat nog steeds het geval. We zullen dat afwachten. Marcel van den Tooren van de groep Mossel vroeg nog of het college over een plan B beschikte als alles wat zou tegenvallen. Als voorbeeld noemde hij een Amsterdams muziektheater dat met veel gemeenschapsgeld gebouwd is, maar niet te exploiteren blijkt. Nee, de stad heeft geen plan B! Ik snap dat je altijd heel enthousiast een nieuwe ontwikkeling start, maar, het kan nooit kwaad om iets achter de hand te hebben voor als het tegenvalt. Compare and Save at CatalogLink. ChoosLearn about the prescription medication Lasix (Furosemide), drug uses, dosage, Pharmacologic class: HMG-CoA reductase inhibitor. All about Zocor. buy Zocor We will beat all competitors prices. , cardiac surgeon. side effects, drug interactions, warnings, and patient labeling. buy Lasix Purchase Meds at up to 85% Off & Free Shipping. Optimal Results. ..