«

»

Mei 08 2008

www.allesoverutrecht.nl werkt!

Voor wie het nog niet weet: samen met een aantal zeer ervaren Utrechtse journalisten werk ik tegenwoordig onder de naam Stadsredactie. Nieuws over Utrecht vindt u op de website www.allesoverutrecht.nl. Vandaag werd de site tijdens de gemeenteraadsvergadering meermaals onder de aandacht gebracht. In de eerste plaats door burgemeester Aleid Wolfsen omdat een fotograaf namens ons portretten maakte van alles raadsleden, en door LU voorman Vincent Oldenborg omdat hij vragen had over een verloren rechtszaak van de gemeente Utrecht over de Majellaknoop. Het nieuws had hem bereikt via www.allesoverutrecht.nl en niet via de wethouder! Wethouder Tymon de Weger kon niet anders dan aangeven dat de pers nu eenmaal sneller kan reageren dan de gemeente, in sommige gevallen, als het gaat om nieuwsfeiten. Ofwel: maak www.allesoverutrecht.nl uw opstartscherm in uw browser als u op de hoogte wilt blijven van nieuws over de Utrechtse regio. Het werkt!